Slow-daten met nieuwe dating app Once

Kwaliteit boven kwantiteit: één perfecte match per dag

Online daten zit al even in de lift en het aanbod van dating apps groeit mee. De nieuwe speler Once gooit het echter over een totaal andere boeg. Geen eindeloos geswipe, maar één match per dag, gemaakt door menselijke matchmakers. Welkom in de wereld van het slow-daten, waar kwaliteit boven kwantiteit telt. Deze snelst groeiende dating app na Tinder helpt nu ook Belgische singles om hun soulmate te vinden en daagt hiermee bestaande apps zoals Tinder en Happn uit. Slow-dating, dé nieuwe trend met menselijke matchmakers Bij populaire dating apps werk je je zelf door een grote hoeveelheid mogelijke matches. Vermoeiend en tijdrovend. Bij de Once app krijg je 1 keer per dag een perfecte match, opbasis van je profiel geselecteerd door een menselijke matchmaker. Het vernieuwende concept van Once combineert zo geavanceerde digitale datingtechnologie met een toegewijd team van 300 matchmakers. Once is hiermee de eerste slow-dating app waarbij de nadruk ligt op kwaliteit in plaats van kwantiteit. Elke middag krijg je de gepersonaliseerde match speciaal geselecteerd door de koppelaar die Cupido voor je speelt. Urenlang swipen en tijd verliezen ligt dus achter ons. Je hebt dan 24 uur de tijd om contact op te nemen en een privégesprek met hem of haar aan te gaan.

Een match per dag

In de gratis downloadbare versie van Once krijg je dus één gepersonaliseerde match per dag. Daarnaast zijn er ook premium functies waarvoor je betaalt met ‘kronen’, de digitale valuta van Once. Zo kan je met één kroon een bericht sturen naar iemand die nog geen connectie is, je eigen match voor de volgende dag kiezen en met de functie ‘match mij opnieuw’ ontvang je een match met iemand die op dat moment online is zodat je direct in gesprek kan gaan als je wil.

Snelst groeiende dating app na Tinder

Jean Meyer, de Franse oprichter van Once: “We lanceerden Once in oktober 2015 omdat we zagen dat er geen passende dating app was voor single ambitieuze professionals die het al druk genoeg hebben. We zagen echt een gemis in de markt van serieus daten. De formule waarin we menselijke matchmaking combineren met de meest recente innovaties op het gebied van mobile dating slaat duidelijk aan. De app heeft momenteel al bijna vier miljoen gebruikers wereldwijd, waaronder in Engeland, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië en Brazilië. Het is daarmee de snelst groeiende dating app na Tinder. We willen nu ook Belgische singles helpen hun soulmate te vinden. Ons team van matchmakers staat voor hen klaar in hun zoektocht naar de ware liefde.”

Lees ook

Echte liefde voor de prijs van een afhaalmaaltijd

Een dating expert die luistert, advies geeft, extra informatie vraagt en vervolgens de gebruiker bedient...